Tradicionalni miklavžev squash turnir 2014

Dobili smo prvega zmagovalca Miklavževega turnirja in to je Jurij Jakše iz Kranja, ki je bil v napetem finalu boljši od Roka Repovža – Rokya. Tretje mesto si je priigral Aleš Štendler – Štekl.

Med mlajšimi mladinci je največjega parklja prejela Taša Mihelčič, za njo pa sta bila Leon Leho in Karlina Piber. Tiam Škodlar je tudi letos pokazal premoč, a odlični so bili tudi starejši mladinci, kjer je bil 2. Miha Jan in 3. Jaka Kozamernik.

Najboljša Miklavževka je letos Pia Erjavec, ki je v finalu premagala Sašo Rakovec, tretja pa je bila Urška Ferjan.

Miklavž je prinesel veliko daril avtohiše ASP Jesenice in Lesce, sladkarij gostilne Triago in šolskih pripomočkov banke SKB, najmlajši so prejeli še športne nahrbtnike in torbe.

 

Bled, 29. in 30. november 2014 – Tradicionalni Miklavžev Squash Turnir – 4 turnirji v 2 dneh, 39 igralcev, 25 fantov in 14 deklet, 73 odigranih tekem, zmagovalci Jurij, Taša, Tiam, Pia, in nepredstavljivo veliko užitkov v squashu!

Zopet smo videli kar nekaj zanimivih in izenačenh dvobojov in odličnih predstav. Članski turnir je bil odprtega tipa in z nekaj Kranjčani smo izpeljali prijeten turnirček s 16 igralci, kjer je tokrat slavil Kranjšan. V polfinalu so se pomerili 2x Kranj in 2x Bled, v finale pa nadaljevala vsak iz enega kluba. Veseli smo bili udeležbe tudi novih igralcev iz domačega kluba, ki so prvič igrali na turnirju in ugotovili, da se imamo zelo prijetno in da je turnir prava poslastica, saj lahko igraš z zelo različnimi igralci. Deklet in mladincev je kljub manjku zaradi bolezni bilo dovolj za klubski obračun. Najmlajši pikci so nam narisali nasmeh na obraz, saj jih vsakič znova radi pogledamo, ker tako hitro napredujejo. Zato so si zaslužili prav posebno nagrado. Miklavž jim je prinesel nahrbtnike in torbe, kar bo še dodatno spodbudilo njihovo igro. Ravno tako smo vedno veseli, ko vidimo, da se tudi starejši še vedno radi podajo v boj in se v squashu zabavajo. Nekateri brez treningov, drugi začetniki, a vedno polno smeha in zabave. Kot pa se za zaključek leta spodobi, so v prazničnem klepetavem vzdušju zaključila dekleta in proslavila zmago in squash še pozno v noč 🙂

Vsem squashistom v novem prihajajočem letu in v nadaljevanju sezone želimo še veliko tako navdahnjenih športnih trenutkov, predvsem pa odličnega squasha!

 

Na osmem Miklavževem turnirju smo odigrali kar nekaj zanimivih dvobojev in Miklavž je obdaroval kar vse tekmovalce.

Avtohiša ASP Jesenice in Lesce je zmagovalce obdarovala z brezplačno menjavo in centriranjem gum, vsi tekmovalci so prejeli njihov bon za isto storitev s 50 % popustom.

Za sladkanje in site želodčke je tokrat poskrbel naš novi pokrovitelj Gostilna TRIAGO.

SKB banka je nagradila mladince s šolskimi pripomočki.

Mladinci so bili tokrat najbolj pridni in Miklavž je vsakega od njih obdaril s športnim nahrbtnikom.

Vsem “Miklavžem” prav prisrčna hvala, ker skrbite, da lahko squash raste v vseh smereh!