Vse za palačinke

Nov vikend, nov trening, nov cilj. Za posladek pa slastne palačinke.

+foto galerija

V soboto, 19. 8. 2017, se je naša squash posadka odpravila na nov trening. Tokrat so kolesarili v dolini Radovne. V prečudoviti naravi so si zastavili dva cilja, najprej Kovinarska koča in nato še k Psnak na palačinke.

Jutranji štart pred Feniksom je bil ravno pravšnji, da so se izognili gneči na cesti skozi Gorje proti Krnici. Nato so se podali v osrčje neokrnjene narave, v dolino reke Radovne, kjer je tudi zajetje pitne vode za blejsko-radovljiški predel. Po novi asfaltirani cesti so se od tam naprej pognali v dir vsak po svojih najboljših močeh. Najhitrejši na cilju so bili g. Goc, Urška in Nika. Odlično ekipo so sestavili tudi Buča, Karla, Tim, Nanja, Rožle, Frenk in Marjeta. V zavetju “zajčka” so se hitro vozili in trenirali nožne mišice.

Prvi cilj je bila Kovinarska koča, v dolini Krme, nato so se podali še v smer proti Mojstrani ter si pr’ Psnaku privoščili njihovo specialiteto, palačinke. Nato pa v čimbolj aerodinamično pozo in spust nazaj proti Feniksu. Boljši čas bi težko ujeli, a na Bled so se vrnili ravno pred dežjem. Nato je sledilo še knajpanje in savnanje za hitrejšo regeneracijo.

Trening uspešen, palačinke odlične!