BGM I – zmagovalca Rožle in Urška

Štartali smo že v četrto sezono razširjene klubske lige BGM. In na prvem turnirju sta med 24-imi tekmovalci postala zmagovalca Rožle Langus in Urška Ferjan.

V RC Vogu so odigrali fantje in dekleti iz I. kategorije. Najbolj prepričljiv je bil Rožle, ki se je finalu bil boljši od Rokya, za 3.mesto pa sta z zelo zanimivim dvobojem postregla Đuka in Nika, na koncu je moška moč morala priznati premoč in slavila je mladinka z 2-1. Pri ostalih dvobojev ni bilo večjih presenečenj, a verjetno bo letošnja sezona zanimiva, saj smo uvedli novo pravilo, da šteje za skupno zmago le 5 turnirjev.

Na Bledu se je kat. II z enim fantom kar dobro naigrala. Zmago je požela Urška, ko je v finalu premagala Zojo. Za 3.mesto sta se pomerila Lean in Ida, kjer slednja tudi ni uspela premagati moške roke. Vsi so odigrali po svojih močeh in nekaj dvobojev je bilo zelo napetih in tudi malo za nasmejat.

Prijetno vzdušje se je zaključilo na Bledu, ko so še prvo kategorniki navijali v finalu in se nato še malo igrali squash s penasto žogico. Smeh in igra sta zaokrožila prijeten nedeljski večer.

Rezultati kategorij spodaj:

rc vogu – 1. rožle, 2. roky, 3. nika :: kat I


feniks bled – 1. urška, 2. zoja, 3. lean :: kat. II