BGM2 :: zmagovalci: Tim, Tin, Tinkara, Đuka, Čička

Na drugem BGM turnirju smo videli kar nekaj izenačenih dvobojev. Na Bledu je najprej naziv zmagovalca osvojil Timotej, nato v kat.IV Tin, za tem smo dobili zmagovalca Đuko in Čičko tudi v RC Vogu, zaključila je V.kat. na Bledu z novinko in zmagovalko Tinkaro.

Na tem turnirju se je pomerilo 26 tekmovalcev. Ustvarili smo 5 zelo izenačenih kategorij, zato so bili dvoboji še toliko bolj napeti iz dolgi. Veliko podaljšanih iger, smeha, solz, zabave, utrujenosti, veselja, vse to je prinesel tokratni turnir.

Kar je manjkalo nekaj tekmovalcev, so si nekateri priigrali dobro prednost, drugi pa so se lahko dvignili više po lestvici. Zasuk na vrhu pri članih je povzročil Đuka, ki je Blaža porinil na 5.mesto in si sedaj 1. mesto med člani deli z Rokyem, 3. v skupini je Samo. Pri članicah je na vrhu ostalo enako, so se pa tik pod vrh povzpele Kaja, Ingrid in Ida. Buča in Tim močno držita svoj vrh pri mladincih, na 3. in 4. mesto sta se z udeležbo na obeh turnirjih povzpela Tin in Metod. Tudi pri mladinkah je vrh nespremenjen, od 6.mesta naprej pa je prišlo do zamenjave. Naieli, Zoja in Julija sedaj krojijo zlato sredino. Med mladinkami smo tokrat dobili še eno igralko več, seriji se je pridružila Tinkara in takoj požela zmago, v zelo izenačeni kategoriji, kot velika spodbuda za naprej.

 

 

končna uvrstitev

 1. Tim
 2. Karla
 3. Nanja
 4. Kaja

končna uvrstitev

 1. Tin
 2. Ida
 3. Ingrid
 4. Zoja
 5. Naieli
 6. Julija

končna uvrstitev

 1. Tinkara
 2. Lara
 3. Nika
 4. Metod

končna uvrstitev

 1. Đuka
 2. Roky
 3. Buča
 4. Nika
 5. Samo

končna uvrstitev

 1. Čička
 2. Pia
 3. Tina
 4. Saša
 5. Urška
 6. Vevi

podrobni rezultati

Pretekli turnirji:

BGM I

o seriji BGM