HIT POLETJA

Hit poletja naj te premami in pridi BREZPLAČNO razstrupit svoje telo v savno ter pregnati poletno vročino v prijeten objem vode v našem bazenu.

Hit poletja - gratis savna in bazen

V juniju, juliju in avgustu izkoristite priložnost za

hit poletjaB R E Z P L A Č N Ohit poletja

razstrupljanje v savni, ohlajanje v bazenu in uživanje na

terasi z najlepšim razgledom na Bledu.


Vsem, ki boste poleti kupili katero koli fitnes karto (1 obisk, 8 obiskov, mesečna) ali squash karto (1 ura, letna karta) ali katerokoli masažo (celega telesa, hrbta, nog, obraza, športno, limfno drenažo, sproščanje na žebljih, piling,…) podarjamo GRATIS KOPANJE in SAVNIRANJE. Užitek na bazenu ali v savni lahko izkoristite po vsakem obisku fitnesa ali odigrani uri squasha ali masaži na isti dan.

Gratis storitve se ne prenašajo na naslednje dni ali poračunavajo za druge storitve in jih ni možno zamenjati za denar. Veljajo za mesec JUNIJ, JULIJ, AVGUST 2014.

Savna - finska in infra-rdeča Bazen in jacuzzi

Zakaj obisk savne tudi poleti?

Savniranje je globinsko čiščenje ali razstrupljanje telesa, ki je na severu Evrope povsem običajen in pogost ritual, ne glede na dan, mesec ali letni čas. Poveča se cirkulacija krvi, zaradi pospešenega bitja srca. Koža se dobro prekrvavi in zato tudi postane rožnata. Zaradi pospešenega delovanja ledvic se izločijo odpadne in strupene snovi. Segreti zrak sprosti napetost v mišicah in sklepih, pospeši delovanje notranjih organov, preprečuje tako fizični kot psihični stres, izboljša se krvni obtok in s tem je boljša prekrvavitev kože, povzroči obilno potenje, kar človeka očisti, če lahko tako rečemo, od »znotraj«.

Želite še dodatne razloge za savniranje poleti, kliknite TUKAJ.