Z medaljo in pokali iz Zagreba

Tudi v letošnji sezoni so se zveze Srbije, Hrvaške in Slovenije odločile za sodelovanje mladincev v Mladinski mednarodni ligi. Po lanskoletni super izkušnji so si mladinci zopet z veseljem segli v roke na prvem srečanju v Zagrebu, od koder so zopet prišli z odličnimi uspehi. Saša Rakovec se je tokrat okitila z bronom.

V soboto, 16. oktobra 2010, so se fantje pomerili v 4. in dekleta v 5. starostnih skupinah. Najboljši rezultat je tokrat osvojila naša Saša, ki je v skupini deklet U19 osvojila 3. mesto. Vsi ostali so bili tik za njo. Na koncu so mladinci prejeli tudi pokale za lanskoletne skupne rezultate, kjer je Saša osvojila zlatega in srebrnega in Pia Erjavec bronastega.

Tudi Sabina Možina se je odlično izkazala v skupini U17, kjer je osvojila 4. mesto. V polfinalu se je pomerila z Ano Benko, kjer je pokazala odlično igro. V boju za tretje mesto ji je na začetku odlično kazala a je bila tudi druga Ana boljša od nje. S četrtim metom si je v prvem krogu priigrala 63 točk.

Tudi klubski kolegici Saša in Sabina sta odigrali med seboj

Tiam Škodlar je za las zgrešil finale v U13, saj je v polfinalu odigral odlično tekmo proti končnemu zmagovalcu skupine Roku Vončini. V 5 setih sta pokazala pravi boj, a je bil na koncu uspešnejši Roko.

Brata Jan sta se tokrat na turnirju najprej pomerila med seboj v kvalifikacijah, od koder sta se oba uvrstila v glavni del tekmovanja in s tem prišla na 6. in 8. mesto. Tudi Jaka Rakovec se je udeležil 1. kroga MML in pokazal svoj napredek v igri in tehniki. V kvalifikacijah je premagal Ivana z 2-0, a od Miha in Nejca ni bil močnejši zato se ni uvrstil v glavni del turnirja. Zato je svojo nalogo nadaljeval v vlogi fotografa in spodbudnega navijača.

 

Končne rezultate si ogeljte v spodnjih dokumentih:

kvalifikacije U13

fantje U13

dekleta U17

dekleta U19

2. krog MML sledi 6. novembra v Beogradu…do takrat dobro trenirajte, mi pa bomo držali pesti. 😉