Nova trenerja za nove mladinske squashiste – Vabljeni!

Blaž in Jaka sta pretekli vikend uspešno zaključila šolanje za mednarodnega squash trenerja na Dunaju. S tem je klub pridobil novo moč za še večjo uspešnost pri mladih, h katerim ste vabljeni vsi do 15. leta starosti.

Dunaj, 15. december 2009, dan ko je Squash klub Bled pridobil dva nova odlična trenerja. Poleg Frenka in Rožleta Langusa sta v klubu sedaj še Blaž Kunšič in Jaka Bajt, ki sta v dunajskem klubu Danube 4 dni dobro in trdo trenirala.

Po vsakodnevnem 6 urnem tečaju – 3 ure dopoldan in 3 popoldan – sta v nedeljo uspešno opravila izpit – trener squasha. Jaka je uspešno opravil izpitno nalogo na tehniki kotnega udarca (boast = udarec, ko žogica po udarcu in pred dotikom sprednje zadane eno ali obe stranski, včasih tudi zadnjo steno), Blaž pa na voleju (volley = udarec, ko žogico udarimo po odboju od spredje stene v zraku, še preden pade na tla).

S tem želimo povečati zanimanje za squash v naših krajih predvsem pri mladih. Blaž in Jaka bosta poskrbela za otroke od 6. do 15. leta starosti. Organizirali bomo ŠOLO SQUASHA, ki bo potekala ob nedeljah od 17. do 18. ure. Več informacij lahko dobite na 041 787 601 ali pa se oglasite v wellnessu FenikS, kjer vam bomo z veseljem povedali kaj več. Za lažjo predstavo mladinskega squasha, vas vabimo na ogled mladinskega turnirja v Vogu v Sp. Besnico to nedeljo,22. 11. 2009, kjer bodo nasopali tudi naši mladinci in mladinke, ki so v letošnji sezoni osvojili že 5 medalj na mednarodnih turnirjih.