Vrhunske nagrade za najboljše

hirsch-logoVse igralce na zaključku letošnje serije turnirjev BGM čakajo vrhunske nagrade naših pokroviteljev. Za nami je šele en odigran turnir, zato imate še vsi možnost, da si priigrate mesto med najboljšimi tremi in prejmete eno izmed nagrad, ki jih predstavljamo danes – podjetje Hirsch.

V nadaljevanju vam predstavimo tudi generalnega pokrovitelja ASP Jesenice in Lesce ter ostale sponzorje, ki bodo poskrbeli za vas.

Zaključni turnir BGM bo potekal 11. junija 2017, takrat bomo podelili tudi nagrade naših pokroviteljev. Enega izmed njih predstavljamo že sedaj.

Podjetje Hirsch se lahko pohvali z družinsko tradicijo že vse od leta 1765 odkar so pričeli z izdelavo različnih usnjenih izdelkov, danes je njihova specialiteta izdelava usnenih paščkov za ure za večino svetovno znanih znamk ur. Za vas bodo poskrbeli, da boste vedno točni, in da bo vaš modni dodatek športno eleganten.

Različni modeli ročnih ur od vrednosti 50 € do 450 € že čakajo na najboljše tri v posamezni skupini.

Nagrade Hirsch

dobrodošle tudi nove prijave

Vsi, ki še ne, a bi tudi radi sodelovali na našem turnirju BGM, se še vedno lahko prijavite in se potegujete za čudovite nagrade.

Ni še prepozno, prijave za naslednji turnir, ki bo 15. januarja 2017, zbiramo v Feniksu, podrobnosti tukaj ->