Zlato in bron za Pio in Sašo


Pia Erjavec je zopet potrdila svojo odlično formo in osvojila zlato. Z malček boleznske smole pa vendar z borbenostjo si je tudi Saša Rakovec v Škofja loki priigrala medaljo bronastega sija.

V Škofja Loki, 4. februarja 2012, so se v Mini Hotelu pomerili squashisti v moški in ženski konkurenci. Dve dekleti sta zastopali naše barve in obe osvojili medalji. Pri fantih smo imeli tri predstavnike, a žal tokrat brez odličja.

Dekleta so se pomerila v skupini vsaka z vsako. Očitno boljša je bila Pia, ki turnirja ni prepustila naklučju in osvojila 1. mesto. Zaradi prehlada, so Saši malo pošle moči v tekmi proti Tini Prevodnik, a vendarle je osvojila 3. mesto. Tina je bila tako druga. 4. mesto je osvojila Beti Zupan, ki je dekleta dohitevala s svojo kondicijsko formo.

V moški konkurenci je bil tokrat trn v peti vsem našim fantom Jani Makovec, ki je v vsakem kolu premagal enega od njih. Najprej je bil na vrsti Goran Djukič, v drugem krogu sta se borila z Alešem Štendlerjem, v tretjem pa je nanj naletel še Blaž Kunšič. Vedno boljšega igralca je ustavil šele izkušenejši Jurij Jakše v finalu, ki je bil tudi zmagovalec turnirja z rezultatom 3:2. Naši fantje pa so zasedli naslednja mesta: 18. Đuka, 9. Štekl, 7. Blaž.

Čestitke!