BGM 5 :: zmagovalci Tin, Nanja, Vevi, Tiam in Roky

Na 5. BGM turnirju smo dobili 5 zmagovalcev in med njimi je samo Tin tisti, ki je 1. zmagal kategorijo. Turnirja se je tokrat udeležilo največ tekmovalcev, kar 32.

Bled in Gozd Martuljek, 15. april 2017 –  Na tokratnem turnrju smo malo zasukali vrstni red skupin in jih tudi malo preselili, a kljub temu, so vsi odigrali korektno in bili zadovoljni s svojimi nastopi tako v Špiku kot Feniksu. S tem turnirjem smo dobili zopet nekaj sprememb na vrhu skupin. V skupini članic je prvič vodstvo prevzela Pia pred Urško za le 1 točko, tako da bo na zadnjem turnirju še zelo zanimivo komu v prid se bo razpletlo Pri članih Roky še vedno vodi z naskokom stotih točk, Štekl pa je ostal na 3. mestu kljub neprisotnosti. V skupinah mladincev Bučka še vedno drži prednost pred Tiamom, kljub temu, da ga ne more premagate, na tretjem mestu pa z zadostno prednostjo pred ostalimi ostaja Tim. Enako na 3. mestu pri mladinkah vstraja Vevi, na vrhu pa se borita Tina in Nika, kjer sedaj le za 3 točke vodi slednja.

Na zadnjem 6. turnirju, v NEDELJO 11. 6. 2017, bo še veliko napetih tekem in mogoče tudi presenečenj. Trenutno v seriji nastopa kar 37 tekmovalcev in skoraj polovica vas je bila na vseh turnirjih. Zato na zadnjem pričakujemo veliko udeležbo in predvsem izenačenost.

misel za spodbudo

Every time you stay out late, sleep in, miss a workout, don’t give 100%, you make it that much easier for me to BEAT YOU!

Kategorija IV

Končna uvrstitev:

 1. Nanja
 2. Sara
 3. Ida
 4. Ingrid
 5. Naieli

Kategorija V

Končna uvrstitev:

 1. Tin
 2. Lean
 3. Julija
 4. Tjaž
 5. Zoja
 6. Metod

Kategorija I

Končna uvrstitev:

 1. Roky
 2. Đuka
 3. Miha ASP
 4. Blaž
 5. Miha
 6. Jernej
 7. Samo

Kategorija II

Končni rezultati:

 1. Tiam
 2. Bučka
 3. Pia
 4. Saša
 5. Čička
 6. Urška
 7. Tina
 8. Nika

Kategorija III

Končni rezultati:

 1. Vevi
 2. Mark
 3. Tim
 4. Kaja
 5. Karla
 6. Lana

podrobni rezultati