BGM 5 :: Julija, Vevi, Rob, Samo in Roky so bili na vrhu kategorij

Na predzadnjem turnirju so se nam pridružili 3 Angleži in popestrili dogajanje. Na vrhu skupine mladink sta na 2. in 3. mesto skočili Nanja in Karla. Razplet na zadnjem BGM turnirju bo sedaj še bolj razburljiv.

RC Vogu in Feniks Bled, nedelja, 13. maj 2018 – Na tokratnem turnirju smo imeli kar 32 tekmovalcev, ki so odigrali v 5-ih zelo izenačenih kategorijah. Pa naj tokrat pričnem pri najmočnejši. Roky in Blaž sta imela enako število zmag, a je bil v medsebojnem dvoboju boljši Roky in tako osvojil 3. zaporedno zmago. Enako število zmag sta imela tudi Andy in Đuka, kjer je boljši izkupiček potegnil slednji. Nato je v drugi kategoriji bil najbolj prepričljiv Samo in takoj za njim Buča. Na 3. mesto se je uvrstila Nika, ki je najvišje uvrščeno dekle in krepko drži prednost pred ostalimi. Za njo sta se priigrala Čička in Tim. Sledi najštevilčnejša kategorija, kjer je svoje zobe pokazala Nanja, od nje je bil boljši le Rob, pa še njemu je vzela niz. Za njima sta se uvrstila še Mike in Dave ter nato naša dekleta, Pia, Tina, Saša, Karla, Urška in Kaja. V IV. kat. je bila prepričljivo boljša Vevi, pod njo pa so se igralci dobro pomešali. Najboljši izkupiček nizov je osvojil Lean, nato Ingrid in za njo še Tin ter Ida. 8 najmlajših nadobudnežev se je pomerilo v dveh skupinah, nato pa sta finale odigrali Zoja in Julija, kjer je tokrat slavila slednja. Za 3. mesto je bil Tjaž boljši od Nike. Za 5.mesto sta se pomerili prijateljici Pia in Tinkara. Na 7. m se je uvrstila Lara in na 8. Metod. Igali so izenačeno in z vedno več izmenjavami. Pohvalno.

V skupnem seštevku se med člani na vrhu ni nič spremenilo, le Andy se je povzpel na 6. mesto. Pri  članicah ravno tako ni prišlo do nobene spremembe. Mladinci ostajajo na svojih mestih. Edinole pri mladinkah se je malo zasukalo. Nika je seveda v visoki prednosti in ni več ogrožena, tik pod njo pa se ves čas dogajajo spremembe. Tokrat na 2. mesto Nanja, za njo Karla in tik pod stopničkami Tina.

Pestro bo na zadnje BGM turnirju, kjer bodo dvojne točke in se stvari znajo zares še malo premešat. Torej datum veselega igranja in zaključne zabave je sobota 9. junij 2018.

rezultati

končna uvrstitev

 1. Julija
 2. Zoja
 3. Tjaž
 4. Nika
 5. Pia
 6. Tinkara
 7. Lara
 8. Metod

končna uvrstitev

 1. Vevi
 2. Lean
 3. Ingrid
 4. Tin
 5. Ida

končna uvrstitev

 1. Roky
 2. Blaž
 3. Đuka
 4. Andy

končna uvrstitev

 1. Rob
 2. Nanja
 3. Dave
 4. Mike
 5. Tina
 6. Pia
 7. Saša
 8. Karla
 9. Urška
 10. Kaja

končna uvrstitev

 1. Samo
 2. Buča
 3. Nika
 4. Čička
 5. Tim

Pretekli turnirji:

BGM 4

BGM 3

BGM 2

BGM 1

o seriji BGM